Mediteaza condus de maestrul

Sri Vasudeva

Tu nu esti singur

 

Incepem meditatia noastra de astazi. Oriunde stati tineti spatele cat se poate de drept si lasati postura voastra sa fie confortabila. Este o noua zi astazi, o noua oportunitate de a merge adanc inlauntrul nostru si de a experimenta prezenta lui Dumnezeu inlauntrul fiintei noastre. Dumnezeu este in noi. Daca putem aduce mintea intr-o stare de tacere, vom simti prezenta lui Dumnezeu din noi. Calatoria meditatiei are ca scop experimentarea Dumnezeului launtric.

Haideti sa invatam sa aducem mintea la tacere. Permiteti corpului vostru sa se relaxeze si stati o clipa asa. Apreciati inteligenta corpului vostru; exista inteligenta in fiecare celula si organ al vostru. Ascultati-va bataile inimii si simtiti-va inima lucrand in voi. Facand aceasta, trimiteti un sentiment iubitor catre ea. Indreptati-va atentia catre stomac si ganditi-va ce lucru minunat face pentru voi. Trimiteti sentimente iubitoare stomacului vostru. Observati-va plamanii cum respira. Ganditi-va cat de importanta este fiecare respiratie pentru voi si trimiteti sentimente iubitoare catre plamanii vostrii. Si cuprindeti intregul corp intr-un sentiment iubitor.

Acesta este corpul vostru frumos, darul Lui Dumnezeu pentru voi. Dati atentie corpului vostru, fiecarei celule si fiecarui organ. Ele pot primi dragostea voastra. Si acum indreptati-va atentia asupra respiratiei; atunci cand expirati simtiti ca eliminati gandurile, expirati toate tensiunile si atunci cand inspirati, simtiti ca inspirati tacere. Expirati gandurile si inspirati tacerea. Aceasta e calea prin care reusim sa ne linistim mintea. Lasati sa treaca toate gandurile lumesti care cauta sa treaca in mintea voastra si dati atentie doar calatoriei catre Dumnezeul dinlauntrul vostru.

Aducand mintea la tacere, ajungand la pacea mintii, deveniti mai constienti de pacea pe care o simtiti. Atunci cand mintea devine mai tacuta incepeti sa simtiti mai multa pace. Cand deveniti mai relaxati, simtiti mai multa pace. Cand renuntati la atasamentele lumesti, simtiti mai multa pace. Cand incepeti sa va ganditi la Dumnezeul din voi, simtiti mai multa pace. Dumnezeu este un Dumnezeu al pacii. Devenind mai linistiti si mai tacuti in interior incepeti sa intrati in lumea Lui.

Simtiti pace pentru ca intrati in lumea lui. Bucurati-va de prezenta pacii Sale din voi. Devenind mai constienti de pace, ganditi-va ca Dumnezeu este pace. Dumnezeu este pace nilimitata, pace fara sfarsit. Simtiti ca va puteti odíhni in acea pace. Bucurati-va de acea stare de pace stiind ca Dumnezeu este in voi si in jurul vostru,stiind ca Dumnezeu este pace. Si aduceti in minte mantra, rugaciunea sau cuvintele voastre sacre; sunt cuvinte ale pacii, sunt cuvintele lui Dumnezeu si repetati-le din nou si din nou .Permiteti cuvintelor sacre sa va aduca adanc inlauntrul vostru, pentru a simti si mai mult prezenta lui Dumnezeu.Tineti minte: renuntati la atasamentele lumesti pentru a putea intra in spatiul sacru al Dumnezeului launtric. Simtind prezenta lui Dumnezeu din noi, amintindu-ne cuvintele sacre, sa ne amintim de asemenea ca Dumnezeu este iubire. Iubirea perfecta din noi. Sa incepem sa contemplam prezenta lui Dumnezeu in noi ca iubire, iubire fara sfarsit. Ganditi-va la iubirea lui Dumnezeu, ganditi-va ca sunteti in prezenta iubitoare a lui Dumnezeu, Creatorul vietii. Te iubesc, iubite Dumnezeu.Tu m-ai creat, tu ma sustii si la sfarsitul vietii tu ma vei primi.

Tu esti iubitul meu Dumnezeu, traiesc prin gratia Ta in fiecare zi. Ajuta-ma sa experimentez iubirea ta din mine.

Lasa-ma sa plutesc pe oceanul iubirii tale, lasa-ma sa simt dulceata iubirii tale, lasa-ma sa ma simt in siguranta in iubirea ta, lasa-ma sa ma simt protejat. Si haideti sa simtim prezenta lui Dumnezeu ca iubire inlauntrul nostru .
In timp ce repetam cuvintele sacre, mantra, rugaciunea sa simtim ca sunt cuvinte de iubire, sa le repetam cu multa iubire si sa aducem prezenta lui Dumnezeu in noi ca iubire perfecta. Iubirea lui Dumnezeu este iubire perfecta. Haideti sa simtim acea iubire deschizandu-ne iubirii lui Dumnezeu.Tu esti perfect iubite Dumnezeule.

Tu ai creat spiritul nostru din perfectiunea ta. Si noi de asemenea suntem perfecti in iubirea ta. Si simtiti prezenta lui Dumnezeu ca iubire, iubirea perfecta din launtru. Astazi,pregatindu-ne sa intram in lume sa-l purtam pe Dumnezeu cu noi in fiecare moment al zilei. Dumnezeu este prezenta pacii, pace nelimitata, Dumnezeu este prezenta iubirii, adevarata iubire, Dumnezeu este prezenta bucuriei, bucurie fara sfarsit. Sa hotaram sa-l luam pe Dumnezeu cu noi de-a lungul acestei zile, sa luam pacea Llui, iubirea si bucuria Lui, si sa ne amintim ca El este in noi si in jurul nostru, in fiecare moment. Si sa ne reamintim ca amintindu-ne de El suntem protejati. Atunci cand ne amintim de Dumnezeu suntem protejati. Haideti sa ne hotaram astazi sa ne amintim de El,vazand frumusetea lumii, sa ne amintim de El, in timp ce mancam sa ne amintim de el,in timp ce interactionam cu oamenii,sa ne amintim de El,El este datatorul a tot ceea ce ne hraneste, El este in inima a tot ceea ce traieste, El este in frumusetea care ne inconjoara. Sa ne amintim de Dumnezeu astazi cand interactionam cu aceasta lume Iubite Dumnezeu iti multumim pentru darul acestei zile, te rugam sa ne binecuvantezi in aceasta zi, condu-ne de la intuneric la lumina, calauzeste fiecare gand, cuvant si actiune, pentru ca viata noastra sa fie o binecuvantare pentru lumea ta.

Iti multumim pentru toate binecuvantarile daruite in viata noastra pana acum, iti multumim pentru vremurile rele si bune, iti multumim pentru toate lectiile pe care ni le-ai trimis,ne rugam sa le fii invatat.Te rugam sa ne ingadui sa ne amintim de tine astazi, sa simtim protectia, calauzirea, bucuria si intelepciunea Ta. Iti multumim iubite Dumnezeu! Fie sa meritam Gratia Ta astazi. Pace! Pace!Pace!