Retreatul de 40 de zile 2023 

Practica Kundalini Mahayoga

 26 martie – 4 mai 2023 

 

Vă invităm la 40 de zile de neuitat de sadhană, studiu și practică. Calea Kundalini Mahayoga deține multe daruri pentru adevăratul căutător care este dispus să facă muncă interioară sub îndrumarea maestrului Sri Vasudeva.

Mai multe informații despre retreatul de 40 de zile găsite pe site-ul www.blue-star.org

„Pe măsură ce ne apropiem de începutul celor 40 de zile, simt magia acestei perioade. Mă rog pentru fiecare dintre voi să aveți parte de o experiență mai profundă, un alt salt în conștiință, o mai mare stabilitate în ființa voastră, o și mai profundă identificare cu Sinele vostru adevărat. Mă rog să aveți parte de toate acestea. Care este rostul existenței în această lume fără asta?

Pe parcursul celor 40 de zile, vă voi purta pas cu pas în spațiul interior, vă voi ghida cât de mult pot, voi lucra cu voi prin conversații, meditații și puterea cântecului, pentru a vă aduce în acel spațiu minunat al Ființei atât cât vă veți da voie să pătrundeți. Cât de hrăniți putem fi de spațiul interior, la nivelul corpului fizic, al minții și al planului emoțional!

Cultivați în voi dorința de a nu pierde din vedere niciodată acel spațiu interior, de a rămâne centrați acolo, chiar și când interacționați cu lumea. Este absolut posibil!” – Sri Vasudeva       

   

***