Vindecare si wellness

Misiunea și filosofia noastră

Centrul Blue Star de vindecare și wellness este condus de terapeuți voluntari din întreaga lume, care sunt experți instruiți în domenii precum reiki, IET, EFT, reflexologie, Sphe-re, hipnoterapie, consiliere și masaj. Misiunea centrului nostru este de a restabili și menține starea de bine. Credem că oamenii sunt ființe multidimensionale – ființe de energie și de conștiință – care trăiesc într-un corp fizic. Prin urmare, nivelurile noastre fizice, mentale, emoționale, sociale și spirituale trebuie să fie în echilibru, pentru a putea să simțim adevărata stare de bine. Toate terapiile noastre încearcă să deschidă calea spre această realitate, unde puterea minții, corpului și spiritului sunt puse în valoare și duc la o stare de sănătate deplină.

Cele mai puternice forțe ale experienței umane nu sunt cele fizice, sunt cele spirituale. Este nevoie de o înțelegere profundă a ființei noastre spirituale. Când vom explora acest aspect, vom înțelege adevărata natură a puterii noastre, trecând de limitările corpului fizic. Ne vom putea ajuta corpul să se mențină, să rămână sănătos și să se vindece.

– Sri Vasudeva

Centrul Blue Star de vindecare și welness a fost creat pentru a ajuta la promovarea acestui punct de vedere holistic al îngrijirii sănătății. Este conceput să-i ajute pe cei sănătoși să se mențină și pe cei bolnavi să–și recapete sănătatea. Echipa noastră de voluntari dedicați, din întreaga lume, oferă cursuri de formare, alături de tratamente terapeutice, într-o mare varietate de domenii legate de sănătate și dezvoltare personală.

Credem că toată lumea trebuie să își asume responsabilitatea pentru propria sănătate, iar aceasta înseamnă a ține cont de principiile unei vieți sănătoase:

  • O dietă sănătosă
  • Un program de exerciții fizice regulat
  • Un program de somn sănătos
  • Folosirea respirației în creșterea vitalității
  • Reducerea stress-ului prin controlarea minții și al emoțiilor
  • Folosirea minții și a vizualizării pentru a menține o bună stare a sănătații
  • Însușirea unor obiceiuri spirituale de meditație și contemplare
  • Un stil de viață echilibrat, ce include timp pentru minte, corp și spirit

Centrul nostru vă poate ajuta să ajungeți la acest echilibru în viața voastră. Ținem cursuri și oferim informații despre relaxare, meditație, yoga, reiki, nutriție, dietă și exerciții fizice. Avem, de asemenea, o bibliotecă cuprinzătoare la dispozitia publicului, care conține informații despre sănătate și wellness, în format electronic, casete, DVD-uri și cărți.