Preşcolari

Viziunea noastră

Copiii sunt capitalul nostru cel mai valoros. Ei reprezintă viitorul, ei sunt cei care vor schimba și modela lumea de mâine. De aceea, trebuie să facem tot posibilul pentru a-i educa și a le inspira cele mai bune valori, pentru că ei sunt predestinați să vegheze asupra zilei de mâine.

La „Blue Star” promovăm o nouă viziune în educație, care pune accentul pe importanța proceselor de îngrijire a copilului și de învățare holistică. Aceștia sunt factori cheie în formarea unui individ bine dezvoltat și în crearea unei societăți echilibrate. Noi înțelegem că la ce sunt expuși copiii la vârste fragede le va afecta și modela restul vieții.

„Cea mai mare realizare în viață nu este puterea acumulată sau posesia materială. Cea mai mare realizare este să ști și să devii ceea ce ești cu adevărat.”

Sri Vasudeva

Programul nostru

Programul nostru de doi ani își propune să creeze o conștientizare a corpului, minții și spiritului în studenții noștri, într-o atmosferă de dragoste și îngrijire. Să îi învețe valorile universale ale iubirii, păcii și adevărului.

Copiii sunt încurajați să devină independenți, încrezători în forțele proprii, curioși să-și dezvolte interesul și bucuria de a învăța, care va dura o viață întreagă. Școala noastră este interconfesională și multi-culturală, încurajând toleranța și acceptarea tuturor tradițiilor și culturilor.

Obiectivele noastre

Noi, cei de la „Blue Star”, suntem angajați în dezvoltarea și întreținerea unui centru holistic de îngrijire și educare a copiilor, unde cei mici împreună cu profesorii, personalul responsabil și părinții sunt implicați în promovarea și susținerea dezvoltării emoționale, sociale, spirituale, cognitive și fizice a copiilor.