Blue Star Romania

Când începeţi să aveţi o pasiune pentru lumină şi o pasiune pentru a vă pune în serviciul umanităţii, viaţa vă spune sau vă călăuzeşte ca un far ce să faceţi.. «  Haideţi să fim lucrători ai luminii. » Noi suntem cei care cu adevărat vor crea o lume mai bună. Aceasta este chmerea noastră. Cei dintre noi care avem chemarea luminii, care avem pasiune pentru lumină, suntem aici pentru a proteja lumea noastră.  Suntem aici ca protectori şi ajutători. Suntem aici pentru a-i ajuta pe cei ce se zbat în întuneric. Acesta este motivul pentru care ne aflăm aici. Aceasta este activitatea Blue Star.  Aceasta este munca tuturor organizaţiilor spirituale care lucrează cu lumina şi ajută lumina. În felul acesta vom co-crea noi o lume mai bună. Dar totul începe şi se sfârşeşte cu noi.” – Sri Vasudeva

Obiectiv

Asociatia are ca obiectiv principal promovarea dezvoltarii la nivel fizic, mental si spiritual a fiintei noastre, precum si a servirii comunitatii in mod altruist.

Activitati

  • Meditatii, Chanting, Discutii de grup, Workshop-uri, Yoga
  • Oferirea de servicii educationale: informare, consiliere, promovarea cunoasterii de sine etc.
  • Organizarea de conferinte si workshop-uri in scopul dezvoltarii potentialului uman la toate nivelurile
  • Campanii umanitare pentru sustinerea persoanelor defavorizate
  • Colaborare in vederea sustinerii programelor de protectie a mediului inconjurator

Istoric

In anul 2002 maestrul Sri Vasudeva a vizitat pentru prima data Romania, fiind invitat de onoare la Conferinta Internationala de Terapii si Stiinte Complementare ANATECOR de la Arad.

Cu aceasta ocazie, domnia sa a fost invitat de Editura For You, sa sustina o conferinta la Grupul de Studiu „Conversatii cu Dumnezeu” din Bucuresti. Toti cei care l-au intalnit la acea conferinta au fost fascinati de invatatura, mesajul transmis, iubirea neconditionata si compasiunea pe care maestrul o transmitea fiecarui participant.

Dupa Conferinta ANATECOR, Sri Vasudeva a fost invitat sa sustina conferinte la Iasi, Busteni si Constanta.

Incepand cu 2002, Sri Vasudeva a vizitat Romania in fiecare an, sustinand conferinte, seminarii de meditatii si colocvii in Bucuresti, Iasi, Timisoara, Busteni, Sinaia si Constanta. Toate aceste intalniri au marcat si transformat vietile a sute de cautatori, intrucat invataturile lui Sri Vasudeva sunt universale si nu apartin nici unei religii. Ele sunt prezentate intr-o forma simpla si practica si de aceea sunt accesibile tuturor cautatorilor interesati de evolutia lor spirituala.