Retreat-ul de meditatie – 40 de zile 2018

TRAIESTE O VIATA ILUMINATA

25 martie – 5 mai

Centrul Blue Star, Trinidad and Tobago

„Haideți să întâmpinăm această perioadă începând să ne pregătim pentru ea, astfel încât să putem avea parte de cea mai bună experiență, beneficiind de aceste zile sacre. Sunt nespus de încântat, căci am atât de multe de împărtășit.” Sri Vasudeva

Se apropie perioada magică a celor 40 de zile. Descoperă și manifestă esența ta eternă, fără de schimbare și fără de limite, mergând pe calea marilor Maeștri.

 
Lăsați-vă ghidați pas cu pas pe calea Maeștrilor
Inspirat de propriile experiențe profunde de transformare de sine, Sri Vasudeva ne conduce spre aprofundarea practicii spirituale la fiecare nivel al ființei noastre.

 
În acest an, sărbătorim cel de-al 40-lea an aniversar al celor 40 de zile din 1978. Această perioadă i-a adus maestrului iluminat Sri Vasudeva completa transformare de sine care a urmat după inițierea sa în Shaktipat. Această trezire spirituală profundă de la vârsta de 23 de ani a durat exact 40 de zile. La vremea aceea, Sri Vasudeva nu știa că va dura 40 de zile. Această perioadă i-a transformat complet viața, modul său de a gândi și l-a purtat într-o experință continuă de a servi cu smerenie lumea ca ghid. Numărul 40 este un număr sacru în multe culturi. Nu este deci de mirare că originara sa călătorie a fost divin orânduită să fie de 40 de zile.
 

Gândurile lui Sri Vasudeva despre cele 40 de zile din 1978
„Nu aș fi putut să trec prin acele 40 de zile de unul singur. Nu aș fi putut să creez acele împrejurări la 23 de ani, când nu aveam prea multă maturitate sau experiență. Dar exista în mine dorința de a fi complet transformat, iar Divinul a ales să o facă într-un fel atât de magic. Dacă v-aș descrie cum s-a petrecut, ați crede că este un basm. Divinul a făcut-o pe căile cele mai miraculoase și mai minunate. Puterea Divină a creat un spațiu energetic astfel încât să permită genul de transformare pe care am experimentat-o. În viețile noastre individuale, indiferent unde ne aflăm, Dumnezeu este acolo și acea Grație este acolo.

 
Aici la ashram, acest spațiu este susținut într-un mod special. Este ca un înveliș de energie și se desfășoară în fiecare an în timpul celor 40 de zile. Trebuie să fie ceva mistic care să caracterizeze acea perioadă, pentru că ea cuprinde Paștele și alte zile sacre. Este cu adevărat o perioadă deosebit de frumoasă.”

 

Haideți să accesăm împreună înțelepciunea divină a Maeștrilor în timp ce facem această călătorie interioară care ne îndrumă spre expresia cea mai înaltă a Sinelui.
 

„Fie că sunteți aici la centrul meu (centrul fizic), în casele voastre, sau la serviciu, energia celor 40 de zile este în interior. Aceasta se va extinde în spațiul de la serviciu, sau în spațiul caselor voastre. Deci începeți să vă organizați spațiul de la serviciu, spațiul de acasă și spațiul vostru interior. Amplasați obiecte care să vă amintească de Divinitate. Mențineți spațiul curat. În acest fel bineveniți Ghizii.” Sri Vasudeva

 
Să ne facem timp să ne pregătim. Pe parcursul următoarelor 5 săptămâni, pe măsură ce retreat-ul se apropie, pentru cei care se vor înscrie online, vom furniza materiale pentru a vă susține pregătirile și pentru a profita la maxim de aceste zile.
 

„În fiecare zi scriam ce învățam, iar gândurile începeau să curgă în mintea mea unul după altul. Ideile au început să curgă și a fost pur și simplu magic. Aceasta a continuat pe perioada celor 40 de zile. Deci, a veni în acest spațiu de conștiință intuitivă este extrem de important.” Sri Vasudeva

 
Vă îndemnăm să mergeți în ashram-ul din Trinidad pentru întreaga perioadă a celor 40 de zile, sau chiar și numai pentru o parte a acestei perioade sacre. Suntem bucuroși să vă spunem că vor exista o serie de practici energetice oferite de către centrul nostru de wellness. Tratamente, cum ar fi terapie prin masaj, reflexoterapie și Reiki vă vor sta la dispoziție (cu programare). Am inclus și opțiunea de a vă rezerva mesele la centrul de wellness pentru a vă susține călătoria de vindecare, în cadrul căreia putem să vă acordăm orice necesități dietetice speciale. De asemenea, puteți beneficia și de un program de detoxifiere personalizat pentru cei care se vor înscrie.

 
„Pentru noi, această perioadă nu are egal în timpul anului, deci sperăm că vă veți pregăti mințile și inimile și că veți începe să vă gândiți la acest spațiu. Așteptăm cu nerăbdare aceste zile minunate care vor veni. Eu sunt foarte entuziasmat de aceste zile și sper că vom participa cu toții cu forță în crearea unui spațiu puternic împreună, nu doar local, ci și global. Putem continua practicile oriunde ne aflăm și putem face încă un salt în ceea ce privește expansionarea conștiinței în călătoria noastră.” SRI VASUDEVA

„Toti aceia care ma ascultati prin intermediul internetului, sa nu credeti ca sunteti departe. Imi sunteti dragi si apropiati. Va pot simti, desi ochii mei fizici nu va pot vedea. Pot simti prezenta voastra,voi faceti diferenta in spatiul energetic.” Sri Vasudeva

In perioada 25 martie – 5 mai se desfășoară Retreat-ul de 40 de zile al Maestrului Sri Vasudeva.

Puteți urmări programele pe Livestream – https://livestream.com/bluestar.