In direct cu Sri Vasudeva
10 februarie
BMS Festival

Vă invităm în cadrul Festivalului Body Mind Spirit, sâmbătă 10 februarie, orele 18:30 19:20 , sala B, Sala Palatului, Bucuresti să fiți alături de Maestrul Sri Vasudeva prin intermediul conexiunii skype, în cadrul workshop-ului “ Descopera cine esti cu adevarat”.
Cu această ocazie, se va prezenta un discurs video înregistrat al Maestrului Sri Vasudeva, urmat de răspunsurile în direct la întrebările care ne preocupă ca fiinţe spirituale în această călătorie.

In cadrul Programului Momente Artistice si Demonstratii grupul de muzica Blue Star va canta mantre pentru si cu dumneavoastra , sambata,10 ianuarie, orele 17:30-18:00 ( parter, zona programe artistice).

„Când vedeți că în jurul vostru lucrurile nu merg cum ați vrea, ori când simțiți că nu sunteți fericiți chiar dacă obțineți tot ce vă doriți, sesizați caracterul fals? Ceea ce credeați că vă face fericit nu mai are același efect. Observați? Realizarea despre care credeați că vă va împlini nu v-a împlinit. Așa că există o continuă căutare a ceea ce este real. Căutarea a ceea ce e real e sădită în ființa noastră profundă. De aceea spunem că ne aflăm într-o călătorie evolutivă – trezirea e chiar destinul nostru.” Sri Vasudeva

Sri Vasudeva ne reaminteşte că scopul final al existenței individului este acela de a fi eliberat de toate limitările care mențin sufletul în ignoranță. Rolul lui Sri Vasudeva în viața fiecăruia dintre noi este de a aprinde dorinţa profundă de a ne cunoaşte adevărata noastră natură, de a ne călăuzi pe calea trezirii spirituale, a revelării Sinelui.

Echipa Blue Star România