RETREAT SINAIA

DESCOPERA VINDECATORUL DIN TINE

Mai, 2008

Un Retreat minunat de trei zile in compania maestrului Sri Vasudeva. Domnia sa a spus: “Nu am venit aici pentru a va da ceva, ci pentru a va reaminti ceea ce probabil ati uitat”. Maestrul ne-a reamintit faptul ca suntem fiinte divine intr-o experienta umana, ca adevaratul vindecator al trupului, mintii si sufletului este Sinele Divin din interiorul nostru.

„Numim aceste intalniri Retreat – care in limba engleza inseamna retragere, deci este o perioada de izolare de tumultul vietii si al lumii, in care ne intalnim ca sa cream un spatiu sacru, care sa ne ajute sa patrundem cat mai profund in interiorul nostru pentru a atinge dimensiunile nebanuite ale fiintei noastre, pentru a dezvolta aceasta constienta si a trai experienta acestei energii. O fiinta umana este o fiinta unica dotata cu un creier foarte dezvoltat care permite dezvoltarea a ceea ce se poate numi constiinta cosmica – constiinta de sine care ne permite, la niveluri interioare foarte profunde, sa ne simtim o parte a intregului Univers, si aceasta este o posibilitate magnifica. Avem acum aceasta sansa sa vizitam spatiul interior, pentru ca sunteti fiinte umane dotate cu un creier dezvoltat, singura problema fiind aceea ca nu se foloseste intreaga capacitate care ne este pusa la dispozitie, si ca se actioneaza la niveluri cu frecvente joase de energie. atunci cand sunteti deconectati de sursa de putere interioara, nu va simtiti protejati, traiti in nefericire, in temeri, in fluctuatiile mintii si ale emotiilor, cand de fapt aveti acces la infinit mai mult. Bucuria mea este de a folosi cu toata puterea vastitatea campurilor energetice in aceasta experienta umana. Este important sa va spun ca sunteti fiinte de constiinta si putere care traiesc in forma umana, iar aceasta forma umana este ca un costum pe care il purtati. Aceasta forma va permite sa receptati vibratii si sa transmiteti vibratii … va da posibilitatea de a transforma energia spatiului…

Scopul experientei umane este de a deveni complet constient de cine esti. Traim intr-o sursa de putere infinita, gandurile noastre poarta in ele o putere imensa, incat pot schimba spatial din jurul nostru. De unde vin aceste energii? Din acea sursa din care vine toata energia. O sursa infinita pe care noi o numim Dumnezeu.

Avem in noi aceasta imensa putere care ne mentine in miscare si influenteaza totul in jur, fara sa secatuiasca. Aici este un spatiu al vindecarii. Si eu va voi spune cum se poate trezi aceasta autovindecare, am sa va indrum cum sa lucrati cu energia corpului ca sa o intelegeti si sa o folositi. Si care ar fi diferenta intre a face asta cu mine sau cu o alta persoana? Important este punctul in care este centrat cel care va ghideaza. Am fost binecuvantat sa am nu doar chakra inimii deschisa ci 7 chakre deschise si asta s-a intamplat intr-o perioada minunata de aproape trei ani si atunci am cunoscut toate posibilitatile fiintei umane, iar viata mea a fost pusa in slujba umanitatii. Nu traiesc decat pentru a servi umanitatea in calatoria ei spre lumina. Nu am alta ratiune de a trai. Daca nu ar exista nimeni in lume care sa vrea sa fie condus spre lumina, atunci nu as mai trai in lumea asta. Voi ma tineti aici si imi impliniti scopul. Si bucuria mea este de a impartasi cu voi ceea ce traiesc.”