Descopera vindecatorul din tine

Conferinta, Bucuresti

Mai 2008

„Vindecarea este un subiect foarte important in experienta umana. Ni s-a daruit un corp fizic care este supus atator incercari – imbatranirea, stresul, boala, bolile terminale si in cele din urma moartea. Acesta este corpul pe care il avem.Trebuie sa invatam cum sa ne impacam si sa traim cu aceasta situatie si cum sa o depasim pentru ca atunci cand ne confruntam cu incercarile sa intelegem cum trebuie sa le abordam.Va aduc din nou mesajul ca sunteti fiinte de lumina, nu doar un corp de carne. Acest lucru este uneori foarte greu de inteles atunci cand suntem atat de prinsi in limitele corpului fizic.

Dar experientele mele spirituale m-au dus intr-un loc in interiorul meu unde am constientizat ca eu nu sunt corpul fizic. Si aceasta nu este o idee pe care am citit-o in intelepciunea straveche, nu este niciun concept in mintea mea, nu este nicio credinta, ci este propria mea experinta. Si va spun acest lucru astazi pentru ca posibilitatile pe care le am eu, le aveti si voi. Asemenea experiente puteti avea si voi, daca doriti. Este extrem de important sa stim cine suntem cu adevarat. Ideea unei conceptii holistice despre viata este un concept extrem de important.Am sa vi-l definesc astazi si voi explica intreaga viziune despre viata si mai mult decat atat, daca o sa-mi ingaduiti, va voi calauzi intr-o calatorie in interiorul vostru ca sa ajungeti sa atingeti propriile voastre puteri tamaduitoare. Multi oameni vin la mine pentu tamaduire.Cand ma apropii de corpul lor simt vibratia suferintei si vibrartia durerii Dar sunt foarte atent, constient de modul cum trateaza oamenii acest aspect. Si nu ma grabesc sa le iau imediat durerea pentru ca durerea este un invatator. Durerea poate fi o binecuvantare pentru ca ne aduce aminte de caracterul trecator al existentei umane. Dar cand o fac, cand cineva incercat de suferinta vine la mine il(o) invat stiinta in legatura cu propria sa putere. Si ii ofer indrumare pentru ca sa poata sa se vindece singur(a). Si cand fac acest lucru, acea persoana nu va mai veni la mine sa-mi spuna « Ia-mi durerea” – ea va putea sa isi rezove singura boala. Exista o zicala “Da-i cuiva un peste si il hranesti o zi. Invata-l cum sa pescuiasca si il hranesti toata viata.” Daca ii dai cuiva putina vindecare, aceasta va tine o zi, daca il(o) inveti cum sa se vindece singur(a), acesta va primi un dar secret al vindecarii pe care il va folosi intreaga sa viata. Ma intereseaza mai mult cum sa-i invat pe oameni sa se vindece singuri. Si e o mare bucurie pentru mine sa le vorbesc oamenilor despre maretia lor pentru ca foarte multi se lasa prinsi in capcana ideii ca sunt lipsiti de putere. Atunci cand se imbolnavesc fizic unii vor sa moara, ori traiesc in suferinta, ori cand apare un stres emotional nu mai vor sa traiasca. Este asa de important sa vezi, sa intelegi ca aceste lucruri pot fi controlate. Putem controla aceste lucruri daca descoprim cu adevarat propria noastra putere, puterea autentica. Vreti sa invatati asta? Nu doar idei, ci experienta in sine, nu doar o discutie despre energie, ci experienta care sa va inspire sa simtiti aceasta energie.

Energia sustine fiinta umana. Pentru mine aceasta este o realitate. Cand va ating mana, sau ma uit in ochii vostri sau va salut, comunic cu voi pe foarte multe niveluri. Este palpitant. Cand trec prin sala simt energia salii, picioarele imi vorbesc si intregul corp imi vorbeste. Corpurile noastre pot primi, pot capta energia din spatiu, iar noi fiintele umane influentam acest spatiu cu gandurile care ne populeaza acum mintea, cu emotiile pe care le traim, cu dorintele pe care le avem. Cand incepem sa schimbam felul in care simtim si gandim, atunci se schimba si energia spatiului. Si energia intregii sali se schimba, si scandurile din pardoseala sunt fericite, si energia scaunului se schimba Intelegeti cat de importanta este energia? Vedeti cat de important este sa va controlati gandurile si sentimentele? Nu este un lucru chiar asa usor si voi stiti asta. Dar este imbucurator faptul ca se poate. Acest lucru este posibil. Si in aceasta directie vreau eu sa va ghidez. Si ceea ce vreau eu sa va arat sunt posibilitatile, pentru ca voi sa puteti sa credeti in asta.”