Bun Venit la Blue Star

Bun Venit la Blue Star


Sri Vasudeva în România - 22, 23 iunie 2019

Vă anunțăm cu bucurie că vizita Maestrului Sri Vasudeva în România se va desfășura anul acesta în perioada 22 – 23 iunie. Revenim cât de curând cu toate detaliile despre eveniment.

Acest eveniment este, ca de fiecare dată, o oportunitate oferită de Univers de a ne întâlni cu Maestrul Sri Vasudeva.

Învățătura lui Sri Vasudeva este bazată pe propria sa călătorie și experiență spirituală. El împărtășește nu doar din cunoașterea sa intelectuală, ci dintr-un spațiu al experienței interioare.


Intalnire cu Sri Vasudeva – online pe Skype

Sri Vasudeva ni se alatura prin conexiune online pe Skype pentru a ne raspunde la intrebari pe care i le putem adresa in mod direct. Avem astfel oportunitatea de a primi raspunsuri la problemele care ne framanta si de a obtine sprijin pentru a ne conecta mai profund cu Sinele nostru interior.

Citeste mai mult

 

Satsang Blue Star Romania

In fiecare joi, orele 18:30 la Centrul Blue Star din Bucuresti: Meditatie, discurs Sri Vasudeva (inregistrare), mantre (live).

Cuvantul Satsang are origini sanskrite si se traduce cu a fi in compania celor mai inalte adevaruri…

Citeste mai mult


Sri Vasudeva in Romania 2017

In luna iunie 2017, in cadrul Turneului European, maestrul iluminat Sri Vasudeva a vizitat Romania. Cu acesta ocazie, Asociatia Blue Star Romania a organizat doua evenimente, retreat-ul „Ridica valul iluziei”, desfasurat in Constanta si conferinta „Medicina si spiritualitate”, in Iasi.

Citeste mai multÎn tăcere, Sinele nostru adevărat poate fi experimentat în plenitudinea lui. Explorați-l in profunzime și descoperiți tot ceea ce sunteți.


Body Mind Spirit Festival

Sri Vasudeva
online la BMS Festival

In fiecare an, Sri Vasudeva este prezent la Festivalul BMS in cadrul workshopului organizat de Blue Star Romania. In acest an, tema a fost "Jocul Karmic".

Citeste mai mult

Retreat 21 zile

Practica meditatiei pentru starea totala de bine

Puteti urmari pe YouTube Retreatul de 21 de zile cu tema “Practica meditatiei pentru starea totala de bine”, desfasurat in luna august 2017 in Centrul Blue Star din Trindad.

Citeste mai mult

Retreat meditatie 40 de zile

Ridica valul iluziei – Centrul BS din Trinidad & Tobago

Retreatul de 40 de zile 2017, “Ridica valul iluziei - Ghid de transformare interioara” cu Sri Vasudeva este o oportunitate unica de a te cunoaste.

Citeste mai mult


Când începem să ne eliberăm de trecut şi să ne temem mai puţin de viitor,
realizăm că prezentul deţine cheia tuturor lucrurilor.
Sri Vasudeva

Evenimente viitoare

Retreatul de 40 de zile 2018, “Traieste o viata iluminata”

Descoperă și manifestă esența ta eternă, fără de schimbare și fără de limite, mergând pe calea marilor Maeștri.

Citeste mai departe

Maha Shivaratri
13 februarie

Va invitam să petrecem împreună cu Sri Vasudeva, la Centrul Blue Star, Maha Shivaratri 13 spre 14 februarie, orele 2:00 am – 11:00am.

Citeste mai departe

Meditatii si discursuri

Pentru cei care nu pot fi prezenti in cadrul satsangurilor desfasurate in Bucuresti, incepand din luna martie, vom pune la...


Citeste mai departe

Retreat, Trinidad
27-29 decembrie

Vom reveni cu informatii despre transmisia in direct a Retreatului sustinut de Sri Vasudeva la Centrul Blue Star din Trinidad & Tobago...

Citeste mai departe